Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Deponimet

Depononi para direkt nga kartelat bankare (Visa, Mastercard, Diners), apo me metoda tjera te depozitimit siç janë Skrill(moneybookers). Së shpejti LumiBet, do të ofrojë edhe metoda tjera te depozitimit dhe tërheqjeve. Ju lutem na kontaktoni nësë hasni vështirësi gjat procesit të deponimit, apo keni nevojë për sqarime apo ndihmë.

Ju lutem referohuni rregullave për depozitim. LumiBet mban të drejtën që të ndërmerr çdo hap të nevojshëm ligjorë për mos respektimin e këtyre rregullave.
  • Të gjitha depozitat në lumibet.com, do të kreditohen në Euro.
  • Kartela bankare duhet të jetë e pronarit të llogarisë në lumibet.com
  • Kartela bankare mund të përdoret për deponim vetëm në një llogari të lumibet.com. Deponimi në më shumë llogari është rreptësisht i ndaluar.
  • Lumibet.com do të marr çdo hap ligjor të nevojshmëm, nëse vërteton që keni depozituar nga një kartelë bankare e pa autorizuar, dhe organet kompetente ligjore do të informohen për kete rast, pasi që një gjë e tillë konsiderohet krim.
  • Lumibet.com nuk ju ngarkon me asnjë shpenzim për deponim, mirëpo, banka apo kartela juaj, mund të kenë tarifat e tyra. (referohuni tek banka juaj për tarifat e tyre).
  • Limiti ditorë për një klient është : Minimumi i deponimit 10€, ndërsa maksimumi është 2000€ brenda 24 orëve. Një klienti i lejohet të bëjë 5 depozita brenda 24 orëve.
  • 3 tentativa të pa suksesshme për të deponuar, llogarija juaj për të deponuar do të jetë e bllokuar për deponim për 24 orët e ardhshme. Nëse për ndonjë arsyje, fonde jo të mjaftueshme në kartelën tuaj, keni tejkaluar limitin bankarë, apo ndonjë arsyje tjetër mes bankës dhe jush, nuk keni mund të depononi, dhe këtw problem e keni zgjidhur dhe mundësija për deponim ju është bllokuar ju lutem të na kontaktoni.
Mënyra e deponimitKohëzgjatjaShpenzimetLimitetShumaHapi i radhës
Menjëherë0%Min: 10.00 €
Max: 5000.00€
3-5 ditë pune0%Min: 10.00 €
Max: 5000.00€