Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€553,379.73
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry1,802.72€
Roulette1,524.61€
Five Times Pay5,412.43€
BINGO1,230.12€
KENO5,117.84€
MP Roulette6,467.50€
Blackjack1,740.89€
Royal Poker4,627.24€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Regjistrimi i llogarisë së re

Krijoni llogarine tuaj FALAS dhe përjetoni kënaqësi dhe eksperiencë të re

Informatat e llogarisë
 
Shfrytëzuesi *6-16 karaktere (A-Z 0-9)
Fjalëkalimi *6-32 karaktere
Konfirmo Fjalëkalimin *
E-maili juaj *P.Sh. [email protected]
Informatat personale
 
Emri *
Mbiemri *
Adresa *
Qyteti *
ZIP *
Shteti *
Data e lindjes *
Numri personal(numri i letërnjoftimit) *
Numri telefoni *
Numri mobil *
Termet dhe Kushtet
 
I lexova dhe i pranoj të gjitha Kushtet dhe Rregullat * Kushtet dhe Rregullat
Finalizo Regjistrimin

(*) Fushat e kërkuara