Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€561,362.55
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry2,229.24€
Roulette5,643.85€
Five Times Pay1,187.00€
BINGO1,247.81€
KENO1,929.99€
MP Roulette2,565.92€
Blackjack2,534.86€
Royal Poker2,132.94€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Privatësija

Përdorimi i informacionit

Regjistrimi në LumiBet është i detyrueshme për çdo individ që zgjedh për të bërë përdorimin e shërbimeve dhe produkteve të ofruara nga LumiBet. Faza fillestare e regjistrimit kërkon informacionin personal të individit , i cili përbëhet emrin, adresën, datën e lindjes , numrin e pasaportës apo ID-së, numrin dhe kontakti eletronik dmth, email dhe numrin e telefonit. Informacioni personal që është dhënë në fazën fillestare të regjistrimit mund të ndryshohet pasi që stafi ynë të ketë aprovuar kërkesën për ndryshimin e të dhënave, e cila mund të bëhet duke na kontaktuar në emailin: [email protected] Çdo individ do të marrë një “shfrytëzuesë” unik, dhe fjalë-kalimi i cili do të ju pyetet për çdo herë që ju zgjedh që të hyni në faqen e internetit në LumiBet . Duke nënshkruar si një përdorues i LumiBet ,ju e pranon faktin se të dhënat personale tuaja do të futen në databazën e të dhënave LumiBet për t'u përpunuar më tej. LumiBet rezervon të drejtën për të përdorur informacionin e kontaktit tuaj për t'iu qasur juve për ofertat,promocionale apo të ju kontaktojmë në lidhjë me qështje të rëndësishme që katë të bëjnë lidhjen tuaj me LumiBet. Megjithatë, nëse ju nuk dëshiron të kontaktoheni nga LumiBet në lidhje me ofertat dhe promocionet tona ju mund të ç’lajmëroheni nga lista e lajmërimeve duke na kontaktuar në: [email protected]

Cookies

Për arsye të transparencës , LumiBet dëshiron të informojë të gjithë përdoruesit se LumiBet për të bërë sa më, përdor kornizën cookis e saj , i cili punon si vijon : Një cookie është një pjesë e atraktivë dhe më efikas tek përdoruesit përdorimin dhe qasjen tek shërbimet dhe produktet e LumiBet-it vogël e të dhënave të përdorura nga broëseri juaj i cili është ruajtur në kompjuterin tuaj për një periudhë të caktuar kohore . Çdo herë shkrimet individuale në llogarinë suaj , një cookie do të prodhohet dhe ruhet në kompjuterin tuaj. Nëse ju dëshironi që të jenë të informuar më shumë se si funksion cookies, ju lutem vizitoni : http://www.cookiecentral.com/faq/

Siguria

LumiBet përdor teknologjinë më të avancuar të kohës kur është fjala për çështjet e sigurisë. Të gjithë komunikimi ndërmjet përdoruesit LumiBet-it është kanalizuar përmes faqes së internetit që përdor kodin encrypting 256 bit Secure Socket Layer ( SSL ).. Konfidencialiteti dhe integriteti i informacionit të përdoruesit është në zemër të politikave LumiBet . Si e tillë , serverat LumiBet kanë një teknologji të integruar fireëall për të vepruar si një pengesë të fortë për të ndaluar pranimin e paligjshëm. Platforma e pagesave në LumiBet është çertifikuar per vënien e standardeve të pagesave online: PCI SSC (http://www.safecharge.com/media/185026783111231.pdf).

Komunikimet

LumiBet dokumenton dje ruan të gjitha shënimet e brendshme dhe të jashtme të komunikimit në mes të shfrytëzuesve LumiBet dhe përfaqësuesve të LumiBet . E tillë është bërë për qëllime të zgjidhjes së mosmarrëveshjeve, në rast një gjë e tillë është prezente.

Contaktet

Për çdo pyetje mbi Vetësi dhe Politikës Konfidencialiteti , ju lutem mos hezitoni të kontaktoni [email protected]