Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€562,885.41
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry2,309.48€
Roulette943.78€
Five Times Pay1,731.70€
BINGO1,249.81€
KENO3,294.53€
MP Roulette2,686.61€
Blackjack2,864.34€
Royal Poker2,439.13€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Fituesit - Golf

Në këtë ofertë, ju mund të bëni baste se kush do të jetë Fituesit i ndojë lige, ndonjë kampionati, gare apo ngjarje tjetër...

Golf
24-Jun 07:30BMW International Open 2017 - Winner+85
24-Jun 13:00Travelers Championship 2017 - Winner+152
26-Jun 06:00US Masters 2018 - Winner+127
26-Jun 06:00US Open 2018 - Winner+84
01-Aug 15:08Solheim Cup 2017 - Winner+3
01-Sep 15:10The Presidents Cup 2017 - Winner+3
31-Dec 06:00Ryder Cup 2018 - Winner+3