Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€562,884.87
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry2,309.48€
Roulette943.13€
Five Times Pay1,731.52€
BINGO1,249.81€
KENO3,294.40€
MP Roulette2,686.61€
Blackjack2,864.33€
Royal Poker2,438.88€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Fituesit - Pesapallo

Në këtë ofertë, ju mund të bëni baste se kush do të jetë Fituesit i ndojë lige, ndonjë kampionati, gare apo ngjarje tjetër...

Pesapallo
27-Jun 17:00Superpesis 2017 - Winner+14