Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€562,885.45
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry2,309.48€
Roulette943.78€
Five Times Pay1,731.72€
BINGO1,249.81€
KENO3,294.60€
MP Roulette2,686.61€
Blackjack2,864.34€
Royal Poker2,439.17€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Fituesit - Tennis

Në këtë ofertë, ju mund të bëni baste se kush do të jetë Fituesit i ndojë lige, ndonjë kampionati, gare apo ngjarje tjetër...

Tennis
24-Jun 12:30WTA - Birmingham 2017 - Winner+4
24-Jun 13:05ATP - Halle 2017 - Winner+4
24-Jun 14:15ATP - London 2017 - Winner+4
24-Jun 15:00WTA - Mallorca Open 2017 - Winner+4
26-Jun 06:00ATP - Australian Open 2018 - Winner+25
26-Jun 06:00ATP - US Open 2017 - Winner+32
26-Jun 06:00ATP - Wimbledon 2017 - Winner+31
26-Jun 06:00Davis Cup 2017 - Winner+4
26-Jun 06:00Fed Cup 2017 - Winner+2
26-Jun 06:00WTA - Australian Open 2018 - Winner+52
26-Jun 06:00WTA - US Open 2017 - Winner+37
26-Jun 06:00WTA - Wimbledon 2017 - Winner+34
20-Jul 11:00ATP - French Open 2018 - Winner+34
31-Jul 11:00WTA - French Open 2018 - Winner+61