Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€562,885.37
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry2,309.48€
Roulette943.78€
Five Times Pay1,731.67€
BINGO1,249.81€
KENO3,294.53€
MP Roulette2,686.61€
Blackjack2,864.34€
Royal Poker2,439.06€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Fituesit - Ice Hockey

Në këtë ofertë, ju mund të bëni baste se kush do të jetë Fituesit i ndojë lige, ndonjë kampionati, gare apo ngjarje tjetër...

Ice Hockey
26-Jun 06:00DEL Champion 2017/18 - Winner+14
26-Jun 06:00Eliteserien 2017/18 - Winner+10
26-Jun 06:00Erste Bank 2017/18 - Winner+12
26-Jun 06:00Kontinental Hockey League 2017/18 - Winner+28
26-Jun 06:00NHL Stanley Cup 2017/18 - Winner+31
26-Jun 06:00SHL 2017/18 - Winner+14
26-Jun 06:00Sm-Liiga 2017/18 - Winner+15
03-Jul 06:00Iihf World Championship 2018 - Winner+16
03-Jul 06:00NLA 2017/18 - Winner+12
24-Aug 14:00Champions Hockey League 2017/18 - Winner+32