Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€562,885.64
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry2,309.48€
Roulette943.79€
Five Times Pay1,731.86€
BINGO1,249.81€
KENO3,294.67€
MP Roulette2,686.61€
Blackjack2,864.34€
Royal Poker2,439.45€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Fituesit - Baseball

Në këtë ofertë, ju mund të bëni baste se kush do të jetë Fituesit i ndojë lige, ndonjë kampionati, gare apo ngjarje tjetër...

Baseball
24-Jun 01:05MLB 2017 - American League - Winner+15
24-Jun 01:05MLB 2017 - American League - Winning Division+3
24-Jun 01:05MLB 2017 - American League East - Winner+5
24-Jun 01:05MLB 2017 - American League West - Winner+5
24-Jun 01:05MLB 2017 - National League - Winner+15
24-Jun 01:05MLB 2017 - National League - Winning Division+3
24-Jun 01:05MLB 2017 - National League East - Winner+5
24-Jun 01:05MLB 2017 - Winning Division+6
24-Jun 01:05MLB 2017 - Winning League+2
24-Jun 01:05MLB 2017 - World Series - Winner+30
24-Jun 01:10MLB 2017 - American League Central - Winner+5
24-Jun 01:10MLB 2017 - National League Central - Winner+5
24-Jun 03:40MLB 2017 - National League West - Winner+5