Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€562,885.59
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry2,309.48€
Roulette943.79€
Five Times Pay1,731.79€
BINGO1,249.81€
KENO3,294.67€
MP Roulette2,686.61€
Blackjack2,864.34€
Royal Poker2,439.40€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Fituesit - Darts

Në këtë ofertë, ju mund të bëni baste se kush do të jetë Fituesit i ndojë lige, ndonjë kampionati, gare apo ngjarje tjetër...

Darts
26-Jun 06:00BDO World Championship 2018 - Winner+42
26-Jun 06:00BDO World Championship Women 2018 - Winner+19
26-Jun 06:00PDC World Championship 2018 - Winner+65
26-Jun 06:00Shanghai Masters 2017 - Winner+8
26-Jun 06:00US Masters 2017 - Winner+8