Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€562,885.55
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry2,309.48€
Roulette943.79€
Five Times Pay1,731.76€
BINGO1,249.81€
KENO3,294.60€
MP Roulette2,686.61€
Blackjack2,864.34€
Royal Poker2,439.39€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Fituesit - Basketball

Në këtë ofertë, ju mund të bëni baste se kush do të jetë Fituesit i ndojë lige, ndonjë kampionati, gare apo ngjarje tjetër...

Basketball
24-Jun 01:30Wnba 2017 - Eastern Conference - Winner (reg. season)+6
24-Jun 01:30Wnba 2017 - Winner+12
24-Jun 02:00Wnba 2017 - Western Conference - Winner (reg. season)+6
24-Jun 12:30Eurobasket Women 2017 - Winner+4
24-Jun 12:30Eurobasket Women 2017 - Winning Group+3
26-Jun 06:00NCAA(B) Championship 2017/18 - Winner+61
31-Aug 14:30Eurobasket 2017 - Winner+24
25-Oct 23:00NBA 2017/18 - Winner+30