Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€562,885.34
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry2,309.48€
Roulette943.78€
Five Times Pay1,731.64€
BINGO1,249.81€
KENO3,294.53€
MP Roulette2,686.61€
Blackjack2,864.34€
Royal Poker2,439.01€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Fituesit - Specials

Në këtë ofertë, ju mund të bëni baste se kush do të jetë Fituesit i ndojë lige, ndonjë kampionati, gare apo ngjarje tjetër...

Specials
12-Sep 01:002024 Summer Olympics - Host City+2
23-Sep 01:00Germany Presidential Election 2017 - Next Chancellor+10
05-Oct 00:00Nobel Peace Prize 2017 - Winner+28
01-Dec 20:00BBC Sports Personality 2017 - Winner+72
31-Dec 16:10US Presidential Election 2020 - Winning Party+3
01-Jan 14:27US Presidential Election 2020 - Next President+97