Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€562,885.11
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry2,309.48€
Roulette943.43€
Five Times Pay1,731.61€
BINGO1,249.81€
KENO3,294.46€
MP Roulette2,686.61€
Blackjack2,864.33€
Royal Poker2,438.96€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Fituesit - Football

Në këtë ofertë, ju mund të bëni baste se kush do të jetë Fituesit i ndojë lige, ndonjë kampionati, gare apo ngjarje tjetër...

Football
24-Jun 01:30CFL 2017 - Winner+9
26-Jun 06:00NCAA(F) Championship 2017/18 - Winner+57
26-Jun 06:00NFL2017/18 AFC Conference - Winner+16
26-Jun 06:00NFL2017/18 AFC Division East - Winner+4
26-Jun 06:00NFL2017/18 AFC Division North - Winner+4
26-Jun 06:00NFL2017/18 AFC Division South - Winner+4
26-Jun 06:00NFL2017/18 AFC Division West - Winner+4
26-Jun 06:00NFL2017/18 NFCConference - Winner+16
26-Jun 06:00NFL2017/18 NFCDivision East - Winner+4
26-Jun 06:00NFL2017/18 NFCDivision North - Winner+4
26-Jun 06:00NFL2017/18 NFCDivision South - Winner+4
26-Jun 06:00NFL2017/18 NFCDivision West - Winner+4
26-Jun 06:00NFL2017/18 Super Bowl 52 - Finalists+256
26-Jun 06:00NFL2017/18 Super Bowl 52 - Winner+32
26-Jun 06:00NFL2017/18 Super Bowl 52 - Winning Conference+2