Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€562,885.07
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry2,309.48€
Roulette943.42€
Five Times Pay1,731.55€
BINGO1,249.81€
KENO3,294.46€
MP Roulette2,686.61€
Blackjack2,864.33€
Royal Poker2,438.90€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Fituesit - Rugby

Në këtë ofertë, ju mund të bëni baste se kush do të jetë Fituesit i ndojë lige, ndonjë kampionati, gare apo ngjarje tjetër...

Rugby
24-Jun 09:35Lions Tour 2017 - Correct Score+9
24-Jun 09:35Lions Tour 2017 - Winner+3
24-Jun 11:35Rugby League Queensland Cup 2017 - Winner+14
26-Jun 06:00Challenge Cup 2017 - Winner+4
26-Jun 06:00State of Origin 2017 - Winner+2
26-Jun 06:00Super Rugby 2017 - Winner+8
26-Jun 06:00Super Rugby 2017 - Winning Nation+3
03-Jul 06:00European Rugby Champions Cup 2017/18 - Pool 1 - Winner+4
03-Jul 06:00European Rugby Champions Cup 2017/18 - Pool 2 - Winner+4
03-Jul 06:00European Rugby Champions Cup 2017/18 - Pool 3 - Winner+4
03-Jul 06:00European Rugby Champions Cup 2017/18 - Pool 4 - Winner+4
03-Jul 06:00European Rugby Champions Cup 2017/18 - Pool 5 - Winner+4
03-Jul 06:00European Rugby Champions Cup 2017/18 - Winner+20
03-Jul 06:00Rugby Championship 2017 - Winner+4
03-Jul 06:00Rugby League World Cup 2017 - Winner+14
03-Jul 06:00Rugby Union World Cup 2019 - Pool A - Winner+3
03-Jul 06:00Rugby Union World Cup 2019 - Pool B - Winner+3
03-Jul 06:00Rugby Union World Cup 2019 - Pool C - Winner+3
03-Jul 06:00Rugby Union World Cup 2019 - Pool D - Winner+3
03-Jul 06:00Rugby Union World Cup 2019 - Winner+22
03-Jul 06:00Six Nations 2018 Championship - Winner+6