Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€559,317.41
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry2,048.29€
Roulette4,142.70€
Five Times Pay506.77€
BINGO1,243.02€
KENO5,035.39€
MP Roulette2,276.94€
Blackjack2,238.14€
Royal Poker1,439.53€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Xhekpotët

Fituesitt e Xhekpotëve

LojaKohaShfrytëzuesiShuma
5 Times Pay2017-04-18 19:52:51R***tiii2,355.58€
KENO2017-03-30 20:28:41r***or9,359.13€
MRoulette2017-03-20 04:22:05p***er18,406.32€
5 Times Pay2017-03-11 06:14:19Y***001568.96€
Roulette2017-03-08 20:40:26P***mi2,780.23€
Royal Poker2017-03-08 10:45:03V***n94,950.81€
5 Times Pay2017-02-24 14:45:06B***i735,527.15€
Roulette2017-02-13 15:05:45t***i72,990.24€
KENO2017-01-11 11:58:32l***meti588.78€
KENO2017-01-07 23:31:05K***odilli226,367.17€
Roulette2017-01-03 18:03:47s***tegiutd3,880.86€
Roulette2016-12-18 14:02:12p***er19,445.99€
5 Times Pay2016-11-07 11:44:28l***ta3,752.45€
KENO2016-10-20 21:25:17x***011,839.00€
Blackjack2016-10-19 18:57:29s***203,651.00€
KENO2016-10-09 21:58:05D***anMilano4,682.20€
Roulette2016-08-24 03:29:00p***er12,306.61€
Roulette2016-08-23 19:21:08p***569,382.84€
KENO2016-08-22 13:07:04D***ace4,751.81€
5 Times Pay2016-08-06 18:49:52B***imbossi3,086.76€
Royal Poker2016-08-02 11:27:19e***te4,014.10€
LojaKohaShfrytëzuesiShuma
GOLDEN POT2017-04-25 17:49:26t***egool100.00€
GOLDEN POT2017-04-18 21:52:23K***odilli22200.00€
GOLDEN POT2017-04-13 03:01:05H***123100.00€
GOLDEN POT2017-04-08 13:13:36J***potJackpot100.00€
GOLDEN POT2017-04-04 10:45:03v***60100.00€
GOLDEN POT2017-03-30 19:03:08t***ytredy100.00€
GOLDEN POT2017-03-28 00:28:15R***ETTEJACKPOT100.00€
GOLDEN POT2017-03-23 22:35:52j***1234100.00€
GOLDEN POT2017-03-19 22:51:08i***ne6200.00€
GOLDEN POT2017-03-16 21:27:54G***Money200.00€
GOLDEN POT2017-03-13 20:22:13d***il100.00€
GOLDEN POT2017-03-11 05:04:35p***er1100.00€
GOLDEN POT2017-03-08 23:31:49I***rnet100.00€
GOLDEN POT2017-03-06 02:17:05p***er1100.00€
GOLDEN POT2017-03-02 21:33:21d***010100.00€
GOLDEN POT2017-02-27 22:14:13E***emte200.00€
GOLDEN POT2017-02-24 00:42:24Y***001100.00€
GOLDEN POT2017-02-21 03:25:48H***123100.00€
GOLDEN POT2017-02-18 16:04:52l***zhsh100.00€
GOLDEN POT2017-02-15 01:11:04b***eti200.00€
GOLDEN POT2017-02-11 22:29:21i***ali100.00€