Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€561,363.15
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry2,229.24€
Roulette5,644.82€
Five Times Pay1,187.07€
BINGO1,247.81€
KENO1,930.33€
MP Roulette2,565.92€
Blackjack2,534.86€
Royal Poker2,132.94€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Keni harruar fjalëkalikin?

Nëse keni harruar fjalëkalimin tuaj, atëher ju lutemi që të vendosni shfrytëzuesin dhe emailin tuaj në rubrikat përkatëse. Ju do të pranoni një email, me informatat tuaja personale, si Fjalëkalimin tuaj dhe Shfrytëzuesin. (Nëse nuk keni pranuar asnjë email nga ne, ju lutemi kontrolloni edhe në mesazhet e pa-dëshiruara (Spam) për emailin tonë, ose kontrolloni të dhënat që keni dorëzuar gjat procesit.

Vendosni detajet e llogarisë suaj
 
Shfrytëzuesi
ose
E-mail