Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€561,363.15
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry2,229.24€
Roulette5,644.82€
Five Times Pay1,187.07€
BINGO1,247.81€
KENO1,930.33€
MP Roulette2,565.92€
Blackjack2,534.86€
Royal Poker2,132.94€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Kontakti

Për ç'do lloj ndihme që keni nevojë, apo dëshironi të adresoni ndojë sygjerim apo pa-knqësi, ju lumtemi na kontaktoni ne Live Chat për përgjigje të menjëhershme, apo na shkruani email dhe personeli ynë do të jetë shumë i knaqur të ju kthej përgjigjen brenda 24 orëve .

Dërgo e-mailin
Mund të dërgoni e-mail. Ju lutemi, plotësoni të gjitha rubrikat përkatëse dhe klikoni dërgo..
 
E-maili juaj
Titulli
Mesazhi
 
 
 
Tel:
+44 (0) 2032 87 87 84