Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€562,885.75
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry2,309.48€
Roulette943.79€
Five Times Pay1,731.95€
BINGO1,249.81€
KENO3,294.92€
MP Roulette2,686.61€
Blackjack2,864.34€
Royal Poker2,439.46€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Tennis - Fergana, Uzbekistan


Tennis - Challenger - Fergana, Uzbekistan
1X2Σ+-  
24-Jun
08:30
Milojevic, Nikola-Leshem, Edan
1.3
 
3.2
 
 
 
+16
24-Jun
09:50
Kavcic, Blaz-Ivashka, Ilya
1.55
 
2.25
 
 
 
+16