Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€562,885.77
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry2,309.48€
Roulette943.79€
Five Times Pay1,731.96€
BINGO1,249.81€
KENO3,294.98€
MP Roulette2,686.61€
Blackjack2,864.34€
Royal Poker2,439.46€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Soccer - Brisbane Premier League


Soccer - Australia - Brisbane Premier League
1X2Σ+- 
24-Jun
09:00
Peninsula Power FC-Mitchelton FC
2.35
3.75
2.45
2.5
1.3
2.9
+35
24-Jun
10:00
Capalaba Bulldogs-Logan Lightning
3.25
4.35
1.8
2.5
1.2
3.8
+35
24-Jun
10:30
Rochedale Rovers-Eastern Suburbs SC
2.15
3.85
2.7
2.5
1.3
3.0
+35
08-Jul
10:15
Grange Thistle-Souths United SC
 
 
 
 
 
 
+30