Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€562,885.75
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry2,309.48€
Roulette943.79€
Five Times Pay1,731.95€
BINGO1,249.81€
KENO3,294.92€
MP Roulette2,686.61€
Blackjack2,864.34€
Royal Poker2,439.46€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Baseball - MLB


Baseball - USA - MLB
1X2Σ+- 
24-Jun
01:05
Washington Nationals-Cincinnati Reds
1.3
 
2.95
9.5
1.9
1.75
+11
24-Jun
01:05
New York Yankees-Texas Rangers
1.75
 
1.9
9.5
1.7
1.95
+11
24-Jun
01:10
Boston Red Sox-Los Angeles Angels of Anaheim
1.5
 
2.3
10.5
2.0
1.65
+11
24-Jun
01:10
Tampa Bay Rays-Baltimore Orioles
1.4
 
2.65
8.5
1.75
1.9
+11
24-Jun
01:10
Miami Marlins-Chicago Cubs
1.9
 
1.75
8.5
1.6
2.15
+11
24-Jun
01:10
Cleveland Indians-Minnesota Twins
1.5
 
2.35
9.5
1.75
1.9
+11
24-Jun
01:35
Atlanta Braves-Milwaukee Brewers
1.8
 
1.85
9.5
2.05
1.6
+11
24-Jun
02:10
Chicago White Sox-Oakland Athletics
1.8
 
1.8
10.5
1.95
1.7
+11
24-Jun
02:15
ST. Louis Cardinals-Pittsburgh Pirates
1.75
 
1.9
8.5
1.7
1.95
+11
24-Jun
02:15
Kansas City Royals-Toronto Blue Jays
2.1
 
1.6
9.5
1.85
1.75
+11
24-Jun
03:40
Arizona Diamondbacks-Philadelphia Phillies
1.4
 
2.55
10.5
1.8
1.85
+11
24-Jun
04:10
San Diego Padres-Detroit Tigers
1.9
 
1.75
7.5
1.65
2.0
+11
24-Jun
04:10
Seattle Mariners-Houston Astros
1.75
 
1.9
9.5
1.9
1.75
+11
24-Jun
04:10
Los Angeles Dodgers-Colorado Rockies
1.4
 
2.65
7.5
1.75
1.9
+11
24-Jun
04:15
San Francisco Giants-New York Mets
1.65
 
2.0
8.5
1.85
1.8
+11
24-Jun
19:05
New York Yankees-Texas Rangers
1.6
 
2.1
10.5
1.7
1.95
+11
24-Jun
20:10
Chicago White Sox-Oakland Athletics
1.7
 
1.95
9.5
1.75
1.9
+11
24-Jun
20:15
Kansas City Royals-Toronto Blue Jays
1.7
 
1.95
8.5
1.75
1.9
+11
24-Jun
22:05
Washington Nationals-Cincinnati Reds
1.6
 
2.1
9.5
1.75
1.9
+11
24-Jun
22:10
Cleveland Indians-Minnesota Twins
1.35
 
2.8
9.5
1.9
1.75
+11
24-Jun
22:10
Miami Marlins-Chicago Cubs
2.35
 
1.45
9.5
1.9
1.75
+11
24-Jun
22:10
Atlanta Braves-Milwaukee Brewers
1.75
 
1.85
9.5
1.85
1.8
+11
24-Jun
22:10
Tampa Bay Rays-Baltimore Orioles
1.55
 
2.2
8.5
1.8
1.85
+11
25-Jun
01:15
San Francisco Giants-New York Mets
1.8
 
1.8
7.5
1.75
1.9
+11
25-Jun
01:15
ST. Louis Cardinals-Pittsburgh Pirates
1.7
 
2.0
8.5
1.8
1.85
+11
25-Jun
01:15
Boston Red Sox-Los Angeles Angels of Anaheim
1.5
 
2.35
9.5
1.65
2.0
+11
25-Jun
04:10
Seattle Mariners-Houston Astros
2.25
 
1.5
8.5
1.7
1.95
+11
25-Jun
04:10
Los Angeles Dodgers-Colorado Rockies
1.35
 
2.85
6.5
1.55
2.15
+11
25-Jun
04:10
San Diego Padres-Detroit Tigers
1.8
 
1.8
8.5
1.8
1.85
+11