Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€562,885.75
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry2,309.48€
Roulette943.79€
Five Times Pay1,731.95€
BINGO1,249.81€
KENO3,294.92€
MP Roulette2,686.61€
Blackjack2,864.34€
Royal Poker2,439.46€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Soccer - United Soccer League


Soccer - USA - United Soccer League
1X2Σ+- 
24-Jun
01:05
Rochester Rhinos-Orlando City B
1.5
3.75
5.75
2.5
1.9
1.75
+93
24-Jun
20:00
Ottawa Fury FC-New York Red Bulls II
1.9
3.45
3.45
2.5
1.7
1.95
+94
25-Jun
00:00
Vancouver Whitecaps FC II-Oklahoma City Energy
2.4
3.45
2.55
2.5
1.85
1.8
+94