Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€556,925.85
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry1,936.48€
Roulette2,502.90€
Five Times Pay1,614.59€
BINGO1,237.64€
KENO8,380.16€
MP Roulette1,926.26€
Blackjack2,009.23€
Royal Poker1,030.12€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Faqja:
Zgjedh sipas:
Data:

Floorball 26-Mar-2017


Floorball - Sweden - Svenska Superligan, Women, Playoffs
1X2Σ+-  
26-Mar
13:00
Endre IF-Taby FC Ibk
2.7
6.0
1.8
9.5
1.75
1.85
26-Mar
15:00
Ronnby Ibk-Pixbo Wallenstam Ibk
2.75
5.5
1.8
8.5
1.85
1.75
Floorball - Sweden - Svenska Superligan, Playoffs
1X2Σ+-  
26-Mar
17:00
Mullsjo Ais-Linkoping Ibk
1.8
5.5
2.75
9.5
1.7
1.95