Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€549,714.04
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry1,718.46€
Roulette1,274.56€
Five Times Pay3,527.98€
BINGO1,221.28€
KENO2,428.80€
MP Roulette5,305.94€
Blackjack1,252.34€
Royal Poker3,927.04€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Faqja:
Zgjedh sipas:
Data:

Handball 16-Jan-2017


Handball - Russia - Super League, Women
1X2Σ+- 
16-Jan
16:30
Luch-Astrakhanochka
10.5
24.0
1.04
56.5
1.85
1.85
+18
Handball - International - World Championship, Group B
1X2Σ+- 
16-Jan
17:45
Slovenia-FYR Macedonia
1.5
8.5
3.15
55.5
2.1
1.65
+21
Handball - International - World Championship, Group C
1X2Σ+- 
16-Jan
17:45
Hungary-Chile
1.01
19
18.5
56.5
1.85
1.85
+1
Handball - International - World Championship, Group D
1X2Σ+- 
16-Jan
17:45
Egypt-Bahrain
1.03
19.0
12.5
53.5
1.85
1.85
+18
Handball - Sweden - Allsvenskan
1X2Σ+- 
16-Jan
19:00
HK Team Drott-Onnereds HK
5.0
15.0
1.2
61.5
1.75
2.0
+19
Handball - International - World Championship, Group A
1X2Σ+- 
16-Jan
20:45
Poland-Russia
3.9
9.25
1.35
53.5
2.15
1.6
+19
Handball - International - World Championship, Group B
1X2Σ+- 
16-Jan
20:45
Spain-Angola
1.01
19
18.5
53.5
1.7
2.05
+6
Handball - International - World Championship, Group C
1X2Σ+- 
16-Jan
20:45
Croatia-Belarus
1.04
17.0
12.0
56.5
1.75
1.95
+15
Handball - International - World Championship, Group D
1X2Σ+- 
16-Jan
20:45
Denmark-Sweden
1.3
10.0
4.2
53.5
1.7
2.05
+21