Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€553,381.49
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry1,802.78€
Roulette1,527.20€
Five Times Pay5,412.84€
BINGO1,230.12€
KENO5,118.58€
MP Roulette6,467.53€
Blackjack1,740.97€
Royal Poker4,627.24€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Faqja:
Zgjedh sipas:
Data:

Tennis 22-Feb-2017


Tennis - Challenger - Bergamo, Italy
1X2Σ+-  
22-Feb
20:50
Hanfmann, Yannick-Brands, Daniel
2.05
 
1.7
 
 
 
+16
Tennis - ATP - Delray Beach, USA
1X2Σ+-  
22-Feb
21:00
LU, Yen-Hsun-Edmund, Kyle
2.3
 
1.55
 
 
 
+16
22-Feb
21:00
Johnson, Steve-Nishioka, Yoshihito
1.3
 
3.15
 
 
 
+16
Tennis - ATP - Rio de Janeiro, Brazil, Doubles
1X2Σ+-  
22-Feb
21:50
Carreno Busta P / Cuevas P-Gonzalez S / Marrero D
1.55
 
2.3
 
 
 
+5
22-Feb
21:50
Neis F / Souza J-Kubot L / Melo M
5.25
 
1.12
 
 
 
+5
Tennis - ATP - Delray Beach, USA, Doubles
1X2Σ+-  
22-Feb
22:20
Huey T / Mirnyi M-Haas T / Pospisil V
1.5
 
2.4
 
 
 
+5
Tennis - Challenger - Morelos, Mexico, Doubles
1X2Σ+-  
22-Feb
22:45
Escobar G / Gomez E-Novikov D / Schnur M
2.45
 
1.5
 
 
 
+5
22-Feb
22:45
Gomez L / Rubio Fierros A F-Hernandez-Fernandez J / Struvay E
6.0
 
1.09
 
 
 
+5
22-Feb
22:45
Arevalo-Gonzalez M / Galdos S-Gomez A / Patino L
1.35
 
3.05
 
 
 
+5
Tennis - ATP - Rio de Janeiro, Brazil
1X2Σ+-  
22-Feb
23:00
Ramos Vinolas, Albert-Fognini, Fabio
2.35
 
1.55
 
 
 
+16
Tennis - ATP - Rio de Janeiro, Brazil, Doubles
1X2Σ+-  
22-Feb
23:10
Lorenzi P / Sousa J-Bagnis F / Elias G
1.55
 
2.25
 
 
 
+5
22-Feb
23:10
Murray J / Soares B-Daniell M / Demoliner M
1.25
 
3.4
 
 
 
+5
Tennis - ATP - Delray Beach, USA, Doubles
1X2Σ+-  
22-Feb
23:40
Raja P / Sharan D-Klaasen R / Ram R
2.8
 
1.4
 
 
 
+5