Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€559,310.60
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry2,048.29€
Roulette4,129.39€
Five Times Pay506.77€
BINGO1,243.02€
KENO5,034.85€
MP Roulette2,276.94€
Blackjack2,238.14€
Royal Poker1,439.49€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Faqja:
Zgjedh sipas:
Data:

Ice Hockey 26-Apr-2017


Ice Hockey - International - World Championship, Div I, Group A
1X2Σ+- 
26-Apr
19:30
Kazakhstan-Ukraine
1.18
7.75
10.0
5.5
2.1
1.65
+47
Ice Hockey - International - Euro Hockey Challenge
1X2Σ+- 
26-Apr
19:45
Switzerland-Denmark
1.55
4.6
4.6
5.5
2.7
1.4
+39
Ice Hockey - International - World Championship, Div I, Group B
1X2Σ+- 
26-Apr
20:30
Great Britain-Lithuania
1.45
5.25
4.95
5.5
1.85
1.85
+47