Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€561,362.35
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry2,229.24€
Roulette5,643.67€
Five Times Pay1,186.89€
BINGO1,247.81€
KENO1,929.87€
MP Roulette2,565.92€
Blackjack2,534.86€
Royal Poker2,132.91€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Faqja:
Zgjedh sipas:
Data:

Baseball 29-May-2017


Baseball - USA - MLB
1X2Σ+- 
29-May
19:05
Baltimore Orioles-New York Yankees
1.8
 
1.85
9.5
1.85
1.8
+11
29-May
20:10
Chicago White Sox-Boston Red Sox
2.35
 
1.5
9.5
1.75
1.9
+11
29-May
20:10
Minnesota Twins-Houston Astros
1.9
 
1.75
8.5
1.65
2.05
+11
29-May
20:15
ST. Louis Cardinals-Los Angeles Dodgers
1.8
 
1.85
8.5
1.75
1.85
+11
29-May
21:10
Colorado Rockies-Seattle Mariners
1.6
 
2.1
10.5
1.7
1.95
+11
29-May
22:05
Pittsburgh Pirates-Arizona Diamondbacks
1.8
 
1.85
8.5
1.6
2.15
+11
29-May
22:05
San Francisco Giants-Washington Nationals
1.85
 
1.8
8.5
1.8
1.8
+11
29-May
22:10
New York Mets-Milwaukee Brewers
1.6
 
2.1
8.5
1.9
1.75
+11
29-May
22:10
Cleveland Indians-Oakland Athletics
1.35
 
2.85
8.5
1.7
1.95
+11
29-May
22:40
San Diego Padres-Chicago Cubs
2.6
 
1.4
8.5
1.85
1.8
+11