Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€562,885.11
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry2,309.48€
Roulette943.43€
Five Times Pay1,731.61€
BINGO1,249.81€
KENO3,294.46€
MP Roulette2,686.61€
Blackjack2,864.33€
Royal Poker2,438.96€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Faqja:
Zgjedh sipas:
Data:

Cricket 24-Jun-2017


Cricket - International - ODI Series Netherlands vs. Zimbabwe
1X2Σ+-  
24-Jun
11:00
Netherlands-Zimbabwe
3.05
 
1.3
 
 
 
Cricket - International - World Cup, Women
1X2Σ+-  
24-Jun
11:30
England-India
1.35
 
2.9
 
 
 
24-Jun
11:30
New Zealand-SRI Lanka
1.04
 
7.0