Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€553,379.83
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry1,802.73€
Roulette1,524.74€
Five Times Pay5,412.49€
BINGO1,230.12€
KENO5,117.84€
MP Roulette6,467.50€
Blackjack1,740.89€
Royal Poker4,627.24€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Faqja:
Zgjedh sipas:
Data:

Basketball 22-Feb-2017


Basketball - International - Liga ABA
1X2Σ+- 
22-Feb
21:00
KK Igokea Aleksandrovac-Krka Novo Mesto
1.25
 
3.65
150.5
1.85
1.8
+44
Basketball - Italy - Serie A2, East
1X2Σ+- 
22-Feb
21:00
Pallacanestro Teate Chieti-Virtus Pallacanestro Bologna
2.05
 
1.7
154.5
1.75
1.9
+44
Basketball - Brazil - NBB
1X2Σ+- 
22-Feb
23:30
Pinheiros SP-Uniceub Brb Brasilia
1.9
 
1.8
158.5
1.9
1.75
+44
22-Feb
23:30
Basquete Cearense-Mogi Das Cruzes
2.65
 
1.4
153.5
1.85
1.8
+44