Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€557,111.32
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry1,941.30€
Roulette2,587.00€
Five Times Pay1,676.60€
BINGO1,237.78€
KENO8,740.94€
MP Roulette1,945.74€
Blackjack2,025.62€
Royal Poker1,050.24€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Faqja:
Zgjedh sipas:
Data:

Snooker 29-Mar-2017


Snooker - International - China Open 2017
1X2Σ+-  
29-Mar
08:00
Davis, Mark-Higgins, John
3.45
 
1.3
 
 
 
+4
29-Mar
08:00
Murphy, Shaun-Wilson, Gary
1.18
 
4.85
 
 
 
+4
29-Mar
08:00
Holt, Michael-Williams, Mark
2.3
 
1.6
 
 
 
+4
29-Mar
08:00
Dunn, Mike-Mcleod, Rory
2.0
 
1.8
 
 
 
+4
29-Mar
08:00
Woollaston, Ben-Vafaei, Hossein
1.45
 
2.65
 
 
 
+4
29-Mar
08:00
Pengfei, Tian-Gould, Martin
3.1
 
1.35
 
 
 
+4
29-Mar
08:00
Carter, Allister-White, Michael
1.45
 
2.75
 
 
 
+4
29-Mar
13:30
Bingham, Stuart-Saengkham, Noppon
1.1
 
6.25
 
 
 
+4
29-Mar
13:30
Wilson, Kyren-Lam, Sanderson
1.2
 
4.4
 
 
 
+4
29-Mar
13:30
Wells, Daniel-Stevens, Matthew
2.7
 
1.45
 
 
 
+4