Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€549,714.27
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry1,718.46€
Roulette1,274.60€
Five Times Pay3,528.02€
BINGO1,221.43€
KENO2,428.96€
MP Roulette5,306.10€
Blackjack1,252.39€
Royal Poker3,927.18€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Faqja:
Zgjedh sipas:
Data:

Football 22-Jan-2017


Football - USA - NFL, Playoffs
1X2Σ+-  
22-Jan
21:05
Atlanta Falcons-Green Bay Packers
1.45
 
2.4
60.5
1.85
1.8
+43