Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€559,587.90
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry2,074.88€
Roulette4,372.76€
Five Times Pay567.12€
BINGO1,243.16€
KENO484.65€
MP Roulette2,347.88€
Blackjack2,259.34€
Royal Poker1,541.30€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Faqja:
Zgjedh sipas:
Data:

Rugby 30-Apr-2017


Rugby - Rugby League - NRL
1X2Σ+- 
30-Apr
08:00
ST George Illawarra Dragons-Melbourne Storm
2.75
23.0
1.45
35.5
1.8
1.8
+11
Rugby - Rugby Union - Super Rugby
1X2Σ+- 
30-Apr
08:05
Brumbies-Blues
2.45
19.5
1.55
53.5
1.85
1.8
+38
Rugby - Rugby Union - France - Top 14
1X2Σ+- 
30-Apr
12:30
La Rochelle-Montpellier Herault RC
1.4
19
3.0
 
 
 
+16
Rugby - Rugby Union - Pro D2
1X2Σ+- 
30-Apr
14:15
Colomiers Rugby-US Montauban
1.25
20.0
3.8
 
 
 
+16
Rugby - Rugby League - RFL Championship
1X2Σ+- 
30-Apr
16:00
Dewsbury-Oldham Roughyeds
1.75
20.0
2.1
 
 
 
+1
30-Apr
16:00
Hull K R-Rochdale Hornets
1.01
29.0
14
 
 
 
+1
30-Apr
16:00
Featherstone Rovers-Sheffield Eagles
1.12
31.0
5.75
 
 
 
+1
30-Apr
16:00
London Broncos-Swinton Lions
1.15
26.0
5.25
 
 
 
+1
Rugby - Rugby League - Super League
1X2Σ+- 
30-Apr
16:00
Salford Red Devils-Widnes Vikings
1.3
24.0
3.45
 
 
 
+10
30-Apr
16:00
Wakefield Trinity-Catalans Dragons
1.65
20.0
2.25
 
 
 
+10
Rugby - Rugby Union - English Premiership
1X2Σ+- 
30-Apr
16:00
Bath-Gloucester
1.45
20
2.85
 
 
 
+16
Rugby - Rugby Union - RFU Championship, Playoffs
1X2Σ+-  
30-Apr
16:00
Doncaster Knights-London Irish
3.7
20
1.3
 
 
 
+13
Rugby - Rugby Union - France - Top 14
1X2Σ+- 
30-Apr
17:00
Stade Francais Paris-Racing-Metro 92
1.55
18.5
2.45
 
 
 
+1
Rugby - Rugby League - RFL Championship
1X2Σ+- 
30-Apr
19:00
Halifax-Batley Bulldogs
1.25
24.0
4.0
 
 
 
+1