Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€553,382.70
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry1,802.78€
Roulette1,529.55€
Five Times Pay5,412.88€
BINGO1,230.12€
KENO5,118.58€
MP Roulette6,467.55€
Blackjack1,740.99€
Royal Poker4,627.24€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Faqja:
Zgjedh sipas:
Data:

Boxing 23-Feb-2017


Boxing - International - Matchups
1X2Σ+-  
23-Feb
18:00
Bivol, Dmitriy-Berridge, Robert
1.02
 
8.25