Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€562,885.62
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry2,309.48€
Roulette943.79€
Five Times Pay1,731.83€
BINGO1,249.81€
KENO3,294.67€
MP Roulette2,686.61€
Blackjack2,864.34€
Royal Poker2,439.43€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Faqja:
Zgjedh sipas:
Data:

Oferta e sporteve 23-Jun-2017


Soccer - Ecuador - Serie A, Primera Etapa
1X2Σ+- 
23-Jun
23:00
Fuerza Amarilla S.c.-Deportivo Cuenca
2.3
3.05
2.95
2.5
2.15
1.55
+99