Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€562,884.81
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry2,309.48€
Roulette943.13€
Five Times Pay1,731.42€
BINGO1,249.81€
KENO3,294.40€
MP Roulette2,686.61€
Blackjack2,864.33€
Royal Poker2,438.85€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Table tennis - International


Table tennis - International - China Open (WTP) 2017
1X2Σ+-  
24-Jun
05:30
Oshima, Yuya-Ovtcharov, Dimitrij
2.4
 
1.45
 
 
 
24-Jun
06:15
Wong, Chun Ting-Yoshida, Masaki
1.25
 
3.2
 
 
 
24-Jun
09:30
Harimoto, Tomokazu-Niwa, Koki
2.15
 
1.6
 
 
 
24-Jun
10:15
Boll, Timo-Kim, Donghyun
1.22
 
3.5
 
 
 
Table tennis - International - China Open (WTP) 2017, Doubles
1X2Σ+-  
25-Jun
08:30
Harimoto T / Kizukuri Y-Ueda J / Yoshimura M
2.25
 
1.5
 
 
 
Table tennis - International - China Open (WTP) 2017, Women
1X2Σ+-  
24-Jun
04:00
Ding, Ning-Hirano, Miu
1.08
 
5.75
 
 
 
24-Jun
04:45
Chen, Meng-Zhu, Yuling
2.4
 
1.45
 
 
 
24-Jun
08:00
Feng, Tianwei-Sun, Yingsha
4.35
 
1.15
 
 
 
24-Jun
08:45
Ishikawa, Kasumi-Liu, Shiwen
7.25
 
1.04
 
 
 
Table tennis - International - China Open (WTP) 2017, Women Doubles
1X2Σ+-  
25-Jun
08:00
Ding N / Liu S-Chen M / Zhu Y
1.5
 
2.3