Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€562,885.07
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry2,309.48€
Roulette943.42€
Five Times Pay1,731.55€
BINGO1,249.81€
KENO3,294.46€
MP Roulette2,686.61€
Blackjack2,864.33€
Royal Poker2,438.90€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Aussie rules - Australia


Aussie rules - Australia - AFL
1X2Σ+- 
24-Jun
05:45
Collingwood Magpies-Port Adelaide Power
1.95
 
1.7
176.5
1.8
1.85
24-Jun
08:35
Brisbane Lions-Greater Western Sydney
4.15
 
1.16
201.5
1.8
1.85
24-Jun
11:25
Western Bulldogs-North Melbourne Kangaroos
1.5
 
2.35
166.5
1.8
1.85
24-Jun
11:40
West Coast Eagles-Melbourne Demons
1.5
 
2.3
175.5
1.8
1.85
25-Jun
05:10
Geelong Cats-Fremantle Dockers
1.05
 
6.75
171.5
1.8
1.85
25-Jun
07:20
Richmond Tigers-Carlton Blues
1.4
 
2.55
156.5
1.8
1.85
25-Jun
08:40
ST Kilda Saints-Gold Coast Suns
1.14
 
4.45
178.5
1.8
1.85
30-Jun
11:50
Melbourne Demons-Sydney Swans
1.85
 
1.8
 
 
 
01-Jul
05:45
Western Bulldogs-West Coast Eagles
1.45
 
2.5
 
 
 
01-Jul
06:10
Carlton Blues-Adelaide Crows
3.8
 
1.2
 
 
 
01-Jul
08:35
Gold Coast Suns-North Melbourne Kangaroos
1.7
 
1.95
 
 
 
01-Jul
11:25
Greater Western Sydney-Geelong Cats
1.45
 
2.5
 
 
 
01-Jul
11:40
Port Adelaide Power-Richmond Tigers
1.35
 
2.8
 
 
 
02-Jul
05:10
Essendon Bombers-Brisbane Lions
1.09
 
5.5
 
 
 
02-Jul
07:20
Hawthorn Hawks-Collingwood Magpies
2.35
 
1.5
 
 
 
02-Jul
08:40
Fremantle Dockers-ST Kilda Saints
1.8
 
1.85