Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€562,885.09
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry2,309.48€
Roulette943.43€
Five Times Pay1,731.58€
BINGO1,249.81€
KENO3,294.46€
MP Roulette2,686.61€
Blackjack2,864.33€
Royal Poker2,438.93€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Soccer - Philippines


Soccer - Philippines - Philippines Football League
1X2Σ+- 
24-Jun
10:00
F.c. Meralco Manila-Stallion Laguna FC
1.25
5.5
9.25
2.5
1.35
2.7
+35
24-Jun
13:00
Ceres-Negros FC-Kaya FC
1.4
4.8
6.0
2.5
1.3
2.9
+35
25-Jun
10:00
Davao Aguilas-Ilocos United
1.7
3.6
4.45
2.5
1.6
2.1
+35
25-Jun
13:00
Global Cebu FC-JP Voltes Marikina FC
1.4
4.35
6.75
2.5
1.45
2.4
+35