Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€562,885.11
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry2,309.48€
Roulette943.43€
Five Times Pay1,731.61€
BINGO1,249.81€
KENO3,294.46€
MP Roulette2,686.61€
Blackjack2,864.33€
Royal Poker2,438.96€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Rugby - Rugby League


Rugby - Rugby League - NRL
1X2Σ+- 
24-Jun
07:00
North Queensland Cowboys-Penrith Panthers
2.05
19.5
1.8
40.5
1.8
1.8
+11
24-Jun
09:30
Canberra Raiders-Brisbane Broncos
1.55
20.0
2.5
42.5
1.95
1.7
+11
24-Jun
11:30
Sydney Roosters-Melbourne Storm
1.3
21.0
3.4
35.5
1.8
1.85
+11
25-Jun
06:00
ST George Illawarra Dragons-Newcastle Knights
1.25
27.0
3.85
42.5
1.8
1.8
+11
25-Jun
08:00
Cronulla Sharks-Manly Sea Eagles
1.6
20.0
2.35
37.5
1.85
1.8
+11
29-Jun
11:50
Parramatta Eels-Canterbury Bulldogs
1.6
23.0
2.3
 
 
 
+10
30-Jun
10:00
Gold Coast Titans-ST George Illawarra Dragons
1.95
21.0
1.85
 
 
 
+10
30-Jun
11:50
Brisbane Broncos-Melbourne Storm
2.1
22.0
1.7
 
 
 
+10
01-Jul
07:00
Sydney Roosters-Cronulla Sharks
1.8
22.0
2.0
 
 
 
+10
01-Jul
09:30
Manly Sea Eagles-New Zealand Warriors
1.5
26.0
2.5
 
 
 
+10
01-Jul
11:30
Canberra Raiders-North Queensland Cowboys
1.45
24.0
2.75
 
 
 
+10
02-Jul
06:00
Newcastle Knights-Wests Tigers
1.85
21.0
1.95
 
 
 
+1
02-Jul
08:00
South Sydney Rabbitohs-Penrith Panthers
2.25
20.0
1.65
 
 
 
+1
Rugby - Rugby League - NSW Cup
1X2Σ+- 
24-Jun
05:00
New Zealand Warriors-Penrith Panthers
1.5
21.0
2.65
 
 
 
+1
24-Jun
07:00
Newtown Jets-Wests Tigers
1.35
22.0
3.15
 
 
 
+1
25-Jun
03:45
Illawarra Cutters-Newcastle Knights
1.55
20.0
2.45
 
 
 
+1
25-Jun
07:00
North Sydney Bears-Canterbury Bulldogs
1.85
19.5
1.95
 
 
 
+1
25-Jun
07:00
Wentworthville Magpies-Mount Pritchard Mounties
2.15
19.5
1.7
 
 
 
+1
Rugby - Rugby League - Queensland Cup
1X2Σ+- 
24-Jun
10:00
Wynnum Manly Seagulls-Sunshine Coast Falcons
2.2
24.0
1.65
 
 
 
+1
24-Jun
11:35
Northern Pride-Papua New Guinea Hunters
3.2
27.0
1.35
 
 
 
+1
24-Jun
12:00
Central Capras-Easts Tigers
2.6
24.0
1.5
 
 
 
+1
25-Jun
06:00
Souths Logan Magpies-Redcliffe Dolphins
2.15
22.0
1.7
 
 
 
+1
25-Jun
08:00
Tweed Heads-Townsville Blackhawks
2.65
25.0
1.45
 
 
 
+1
Rugby - Rugby League - Super League
1X2Σ+- 
24-Jun
16:00
Warrington Wolves-Catalans Dragons
1.35
21.0
3.2
50.5
1.8
1.8
+11