Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€549,713.96
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry1,718.46€
Roulette1,274.53€
Five Times Pay3,527.97€
BINGO1,221.28€
KENO2,428.65€
MP Roulette5,305.90€
Blackjack1,252.33€
Royal Poker3,927.01€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Handball - International


Handball - International - World Championship, Group A
1X2Σ+- 
16-Jan
20:45
Poland-Russia
3.9
9.25
1.35
53.5
2.15
1.6
+19
17-Jan
14:00
Norway-Brazil
1.35
9.5
4.15
56.5
2.2
1.6
+19
17-Jan
17:45
Poland-Japan
1.3
9.5
4.55
55.5
1.95
1.75
+19
Handball - International - World Championship, Group B
1X2Σ+- 
16-Jan
17:45
Slovenia-FYR Macedonia
1.5
8.5
3.15
55.5
2.1
1.65
+21
16-Jan
20:45
Spain-Angola
1.01
19
18.5
53.5
1.7
2.05
+6
Handball - International - World Championship, Group C
1X2Σ+- 
16-Jan
17:45
Hungary-Chile
1.01
19
18.5
56.5
1.85
1.85
+1
16-Jan
20:45
Croatia-Belarus
1.04
17.0
12.0
56.5
1.75
1.95
+15
17-Jan
17:45
Germany-Saudi Arabia
1.01
19
18.5
54.5
1.85
1.85
+6
Handball - International - World Championship, Group D
1X2Σ+- 
16-Jan
17:45
Egypt-Bahrain
1.03
19.0
12.5
53.5
1.85
1.85
+18
16-Jan
20:45
Denmark-Sweden
1.3
10.0
4.2
53.5
1.7
2.05
+21
17-Jan
17:45
Qatar-Argentina
1.35
9.25
3.75
51.5
1.85
1.85
+19