Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€559,310.60
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry2,048.29€
Roulette4,129.39€
Five Times Pay506.77€
BINGO1,243.02€
KENO5,034.85€
MP Roulette2,276.94€
Blackjack2,238.14€
Royal Poker1,439.49€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Tennis - Challenger


Tennis - Challenger - Anning, China
1X2Σ+-  
27-Apr
04:00
Martin, Andrej-Majchrzak, Kamil
1.5
 
2.4
 
 
 
+16
27-Apr
05:15
Whittington, Andrew-WU, DI
1.85
 
1.85
 
 
 
+16
27-Apr
05:20
Otte, Oscar-Quinzi, Gianluigi
2.0
 
1.75
 
 
 
+16
27-Apr
06:40
Gabashvili, Teymuraz-Paz, Juan Pablo
1.3
 
3.15
 
 
 
+16
28-Apr
04:00
Kavcic, Blaz-Tipsarevic, Janko
3.55
 
1.25
 
 
 
+16
28-Apr
04:00
Thompson, Jordan-Halys, Quentin
1.9
 
1.8
 
 
 
+16
Tennis - Challenger - Anning, China, Doubles
1X2Σ+-  
27-Apr
07:00
Jung J / YI C-H-Martin A / Nedovyesov A
1.95
 
1.75
 
 
 
+5
27-Apr
07:50
De Waard S / Kavcic B-Wang R / Wang R
1.12
 
5.5
 
 
 
+5
27-Apr
08:00
BAI Y / WU D-Podlipnik-Castillo H / Vasilevski A
2.25
 
1.55
 
 
 
+5
Tennis - Challenger - Francavilla, Italy
1X2Σ+-  
27-Apr
10:00
Cecchinato, Marco-Krajinovic, Filip
1.85
 
1.85
 
 
 
+16
27-Apr
10:00
Berrettini, Matteo-Lestienne, Constant
1.45
 
2.6
 
 
 
+16
27-Apr
10:00
Ramirez Hidalgo, Ruben-Reuter, Yannik
1.6
 
2.15
 
 
 
+16
Tennis - Challenger - Francavilla, Italy, Doubles
1X2Σ+-  
27-Apr
10:00
Behar A / Neis F-Berrettini M / Sonego L
1.3
 
3.3
 
 
 
+5
Tennis - Challenger - Tallahassee, USA
1X2Σ+-  
26-Apr
18:20
Mcgee, James-Ramanathan, Ramkumar
1.6
 
2.2
 
 
 
+16
26-Apr
18:20
Novikov, Dennis-Smith, John-Patrick
1.75
 
1.95
 
 
 
+16
26-Apr
18:30
Andreozzi, Guido-Millot, Vincent
1.6
 
2.2
 
 
 
+16
26-Apr
19:40
Harrison, Christian-Arnaboldi, Andrea
2.4
 
1.5
 
 
 
+16
26-Apr
19:40
Kozlov, Stefan-Melzer, Jurgen
2.75
 
1.4
 
 
 
+16
27-Apr
01:20
Krueger, Mitchell-Laaksonen, Henri
2.65
 
1.4
 
 
 
+16
Tennis - Challenger - Tallahassee, USA, Doubles
1X2Σ+-  
26-Apr
19:30
Escobar G / Quiroz R-King D / Klahn B
1.8
 
1.9
 
 
 
+5
26-Apr
21:30
Chaplin J / Sandgren T-Reid M / Smith J-P
2.75
 
1.4
 
 
 
+5
26-Apr
22:50
Polansky P / Skupski N-Kozlov S / Novikov D
1.75
 
2.0
 
 
 
+5
27-Apr
00:00
Lipsky S / Paes L-Shane R / Spencer W
1.08
 
6.75
 
 
 
+5
27-Apr
16:00
Gonzales R / Lawson A-Gonzalez M / Mayer L
2.9
 
1.35
 
 
 
+5