Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€549,714.17
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry1,718.46€
Roulette1,274.58€
Five Times Pay3,528.00€
BINGO1,221.43€
KENO2,428.80€
MP Roulette5,306.04€
Blackjack1,252.37€
Royal Poker3,927.12€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Ice Hockey - Austria


Ice Hockey - Austria - EHL, Final round
1X2Σ+- 
20-Jan
19:15
Vienna Capitals-KAC Klagenfurt
1.65
4.7
3.8
5.5
2.0
1.7
+47
20-Jan
19:15
Black Wings Linz-HCB Sudtirol
1.8
4.6
3.25
5.5
1.75
1.95
+47
Ice Hockey - Austria - EHL, Qualification round
1X2Σ+- 
20-Jan
18:30
HC Orli Znojmo-EC Dornbirn
1.85
4.45
3.15
5.5
1.9
1.8
+47
20-Jan
19:15
EC Graz 99ers-Sapa Fehervar Av19
1.75
4.8
3.25
5.5
1.8
1.9
+47
20-Jan
19:15
EC Vsv-HDD Olimpija Ljubljana
1.3
6.5
6.5
5.5
1.6
2.15
+47