Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€553,216.34
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry1,793.96€
Roulette1,413.11€
Five Times Pay5,327.79€
BINGO1,229.90€
KENO4,998.24€
MP Roulette6,389.15€
Blackjack1,735.36€
Royal Poker4,601.36€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
support@lumibet.com

Ice Hockey - Denmark


Ice Hockey - Denmark - Superisligaen
1X2Σ+- 
21-Feb
19:00
Rodovre Mighty Bulls-Frederikshavn White Hawks
18.0
12.0
1.06
5.5
1.65
2.1
+39
21-Feb
19:00
Esbjerg Energy-Sonderjyske Ishockey
2.1
4.35
2.7
5.5
2.1
1.65
+39
21-Feb
19:00
Rungsted Ishockey-Odense Bulldogs
2.5
4.3
2.2
5.5
1.9
1.8
+39
21-Feb
19:00
Herlev Eagles-Aalborg Pirates
10.5
9.25
1.14
5.5
1.35
2.95
+39
21-Feb
20:30
Herning Blue Fox-Gentofte Stars
1.9
4.2
3.2
5.5
2.5
1.45
+39