Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€553,382.70
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry1,802.78€
Roulette1,529.55€
Five Times Pay5,412.88€
BINGO1,230.12€
KENO5,118.58€
MP Roulette6,467.55€
Blackjack1,740.99€
Royal Poker4,627.24€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Floorball - Sweden


Floorball - Sweden - Allsvenskan, Norra
1X2Σ+- 
24-Feb
20:00
Granlo BK-Gavle Gik
3.05
6.5
1.6
 
 
 
Floorball - Sweden - Svenska Superligan
1X2Σ+- 
23-Feb
18:30
FC Helsingborg-Warbergs IC 85
1.4
6.75
4.4
10.5
1.9
1.75
23-Feb
18:30
Storvreta Ibk-IK Sirius Ibk
1.35
7.0
4.85
10.5
1.95
1.7
23-Feb
19:00
Mullsjo Ais-Växjö Ibk
1.9
6.0
2.45
11.5
1.9
1.75