Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€549,714.25
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry1,718.46€
Roulette1,274.60€
Five Times Pay3,528.01€
BINGO1,221.43€
KENO2,428.96€
MP Roulette5,306.10€
Blackjack1,252.38€
Royal Poker3,927.15€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Handball - Sweden


Handball - Sweden - Allsvenskan
1X2Σ+- 
16-Jan
19:00
HK Team Drott-Onnereds HK
5.0
15.0
1.2
61.5
1.75
2.0
+19
Handball - Sweden - Elitserien, Women
1X2Σ+- 
17-Jan
19:00
Kristianstad HK-IK Savehof
6.75
14.5
1.14
51.5
1.85
1.85
+18
18-Jan
19:00
Boden Handball IF-BK Heid
2.35
9.75
1.75
52.5
1.85
1.85
+21
18-Jan
19:00
Team Eslov IK-Vasterasirsta HF
2.6
9.75
1.65
53.5
1.85
1.85
+21
18-Jan
19:00
Skovde HF-Lugi HF
2.6
9.75
1.65
47.5
1.85
1.85
+21