Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€559,310.54
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry2,048.29€
Roulette4,129.37€
Five Times Pay506.77€
BINGO1,243.02€
KENO5,034.66€
MP Roulette2,276.93€
Blackjack2,238.14€
Royal Poker1,439.49€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Handball - Denmark


Handball - Denmark - Damehandboldligaen, Playoffs
1X2Σ+-  
29-Apr
16:10
Kobenhavn Handbold-FC Midtjylland
3.35
9.25
1.45
50.5
1.9
1.85
+21
30-Apr
16:10
Viborg HK-Nykobing F. Handboldklub
2.3
8.25
1.85
52.5
1.85
1.85
+21
Handball - Denmark - Handboldligaen Qualification Round, Group 1
1X2Σ+- 
26-Apr
20:30
Skjern Handbold-GOG Handbold
1.55
8.5
3.0
55.5
1.9
1.8
+21
27-Apr
20:30
Aalborg Handbold-KIF Kolding
1.14
14.0
6.75
52.5
1.75
2.0
+18
Handball - Denmark - Handboldligaen Qualification Round, Group 2
1X2Σ+- 
26-Apr
18:30
Team Tvis Holstebro-Mors-Thy Handbold
1.18
12.0
5.75
52.5
1.85
1.85
+20