Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€556,925.85
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry1,936.48€
Roulette2,502.90€
Five Times Pay1,614.59€
BINGO1,237.64€
KENO8,380.16€
MP Roulette1,926.26€
Blackjack2,009.23€
Royal Poker1,030.12€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Handball - Norway


Handball - Norway - 1. Division, Women
1X2Σ+- 
26-Mar
17:00
Porsgrunn HK-Molde HK
7.5
16.0
1.1
 
 
 
26-Mar
18:00
Flint-Fjellhammer
2.2
9.25
1.9
 
 
 
26-Mar
18:00
Fyllingen-Levanger HK
2.0
9.25
2.0
 
 
 
26-Mar
19:00
Viking Tif-Follo HK Damer
1.75
9.25
2.35
 
 
 
Handball - Norway - Eliteserien, Women
1X2Σ+- 
26-Mar
18:00
Oppsal-Gjerpen
1.4
10.5
3.45
54.5
1.7
2.0
+20
26-Mar
18:00
Byasen Elite-Raelingen
1.01
19
18.5
54.5
1.85
1.85
+4
26-Mar
18:00
Storhamar Handball-Stabaek Handball
1.15
14.5
6.25
53.5
1.85
1.85
+18
26-Mar
18:00
Sola-Larvik HK
18.5
19.5
1.01
54.5
1.85
1.85
+17
26-Mar
18:00
Vipers Kristiansand-Glassverket
1.6
9.0
2.8
50.5
2.0
1.7
+21