Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€559,587.90
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry2,074.88€
Roulette4,372.76€
Five Times Pay567.12€
BINGO1,243.16€
KENO484.65€
MP Roulette2,347.88€
Blackjack2,259.34€
Royal Poker1,541.30€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Ice Hockey - International


Ice Hockey - International - Czech Hockey Games
1X2Σ+- 
30-Apr
14:30
Sweden-Finland
1.9
4.25
3.15
5.5
2.3
1.55
+47
30-Apr
18:30
Czech Republic-Russia
2.45
4.15
2.35
5.5
2.05
1.65
+47
Ice Hockey - International - Euro Hockey Challenge
1X2Σ+- 
30-Apr
15:00
France-Belarus
2.3
4.3
2.45
5.5
2.4
1.5
+39
30-Apr
20:15
Germany-Latvia
1.7
4.55
3.55
5.5
2.15
1.6
+39
Ice Hockey - International - World Championship, Group A
1X2Σ+- 
05-May
16:15
Sweden-Russia
2.5
4.05
2.3
5.5
2.15
1.6
+47
05-May
20:15
USA-Germany
1.6
4.65
4.35
5.5
1.85
1.85
+47
06-May
12:15
Latvia-Denmark
2.85
4.2
2.05
5.5
2.15
1.6
+47
06-May
16:15
Slovakia-Italy
1.25
6.5
8.0
5.5
2.05
1.7
+47
06-May
20:15
Germany-Sweden
5.5
4.85
1.45
5.5
2.15
1.65
+47
07-May
12:15
Italy-Russia
23.0
18.0
1.02
 
 
 
07-May
16:15
USA-Denmark
1.25
6.5
7.25
 
 
 
07-May
20:15
Latvia-Slovakia
3.3
4.55
1.8
 
 
 
08-May
16:15
Germany-Russia
7.25
6.5
1.25
 
 
 
08-May
20:15
USA-Sweden
3.8
4.6
1.65
 
 
 
09-May
16:15
Italy-Latvia
5.75
5.0
1.4
 
 
 
09-May
20:15
Slovakia-Denmark
1.8
4.6
3.25
 
 
 
Ice Hockey - International - World Championship, Group B
1X2Σ+- 
05-May
16:15
Finland-Belarus
1.22
6.5
8.75
5.5
2.1
1.65
+47
05-May
20:15
Czech Republic-Canada
4.75
4.85
1.5
5.5
1.85
1.85
+47
06-May
12:15
Switzerland-Slovenia
1.3
6.25
7.25
5.5
2.05
1.7
+47
06-May
16:15
Belarus-Czech Republic
6.75
6.25
1.3
5.5
1.85
1.85
+47
06-May
20:15
Norway-France
2.35
4.15
2.4
5.5
2.1
1.65
+47
07-May
12:15
Slovenia-Canada
26.0
16
1.02
 
 
 
07-May
16:15
Finland-France
1.18
8.0
9.25
 
 
 
07-May
20:15
Norway-Switzerland
3.75
4.4
1.7
 
 
 
08-May
16:15
Belarus-Canada
12.5
11.0
1.1
 
 
 
08-May
20:15
Finland-Czech Republic
2.3
4.25
2.45
 
 
 
09-May
16:15
Slovenia-Norway
3.95
4.5
1.65
 
 
 
09-May
20:15
Switzerland-France
1.6
4.6
4.2