Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€562,885.69
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry2,309.48€
Roulette943.79€
Five Times Pay1,731.91€
BINGO1,249.81€
KENO3,294.76€
MP Roulette2,686.61€
Blackjack2,864.34€
Royal Poker2,439.45€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Snooker - International


Snooker - International - Riga Masters 2017
1X2Σ+-  
24-Jun
10:00
Steadman, Craig-Wilson, Kyren
4.4
 
1.2
 
 
 
+4
24-Jun
10:00
Vafaei, Hossein-Davison, Paul
1.4
 
3.0
 
 
 
+4
24-Jun
10:00
Anda, Zhang-Miah, Hammad
1.55
 
2.35
 
 
 
+4
24-Jun
10:00
Astley, John-Higginson, Andrew
2.35
 
1.6
 
 
 
+4
24-Jun
10:00
Maflin, Kurt-White, Jimmy
1.5
 
2.55
 
 
 
+4
24-Jun
11:30
Milkins, Robert-Day, Ryan
2.35
 
1.55
 
 
 
+4
24-Jun
12:00
Saengkham, Noppon-Baird, Sam
2.3
 
1.6
 
 
 
+4
24-Jun
12:00
Davis, Mark-Craigie, Sam
1.35
 
3.1
 
 
 
+4
24-Jun
14:00
Bond, Nigel-Joyce, Mark
2.3
 
1.6
 
 
 
+4
24-Jun
14:00
Lines, Oliver-Maguire, Stephen
4.4
 
1.2
 
 
 
+4
24-Jun
15:00
Perry, Joe-Pengfei, Tian
1.35
 
3.05
 
 
 
+4