Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€549,714.08
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry1,718.46€
Roulette1,274.56€
Five Times Pay3,527.98€
BINGO1,221.28€
KENO2,428.80€
MP Roulette5,305.98€
Blackjack1,252.35€
Royal Poker3,927.09€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Ice Hockey - Switzerland


Ice Hockey - Switzerland - NLA
1X2Σ+- 
17-Jan
19:45
Lausanne HC-EHC Biel
1.75
4.4
3.55
5.5
1.95
1.75
+47
17-Jan
19:45
EHC Kloten-SC Bern
2.7
4.25
2.1
5.5
1.95
1.75
+47
17-Jan
19:45
Geneve Servette HC-HC Lugano
2.1
4.3
2.75
5.5
1.9
1.8
+47
20-Jan
19:45
SC Bern-HC Ambri Piotta
1.4
5.5
5.75
 
 
 
20-Jan
19:45
HC Fribourg Gotteron-Lausanne HC
2.4
4.0
2.4
 
 
 
20-Jan
19:45
HC Lugano-EHC Kloten
1.9
4.3
3.05
 
 
 
20-Jan
19:45
EHC Biel-SCL Tigers
1.85
4.45
3.2
 
 
 
20-Jan
19:45
ZSC Lions-Geneve Servette HC
1.65
4.6
3.9
 
 
 
21-Jan
19:45
EHC Kloten-HC Davos
2.3
4.35
2.4
 
 
 
21-Jan
19:45
SCL Tigers-HC Fribourg Gotteron
2.05
4.35
2.75
 
 
 
21-Jan
19:45
HC Ambri Piotta-ZSC Lions
3.1
4.3
1.9
 
 
 
21-Jan
19:45
EV Zug-SC Bern
2.05
4.45
2.7
 
 
 
22-Jan
15:45
HC Davos-EV Zug
2.05
4.5
2.7
 
 
 
Ice Hockey - Switzerland - NLB
1X2Σ+- 
17-Jan
19:45
Hockey Academy Zug-HC Thurgau
2.25
4.55
2.4
5.5
1.5
2.5
+39
17-Jan
19:45
HC Red Ice-GCK Lions
1.3
6.75
6.25
5.5
1.55
2.35
+39
17-Jan
20:00
EHC Winterthur-EHC Olten
3.05
4.85
1.85
5.5
1.45
2.65
+39
20-Jan
19:45
HC Red Ice-Rapperswil Jona Lakers
2.2
4.2
2.6
 
 
 
20-Jan
20:00
EHC Olten-SC Langenthal
2.2
4.3
2.55
 
 
 
20-Jan
20:00
GCK Lions-Hockey Academy Zug
2.05
4.35
2.75
 
 
 
20-Jan
20:00
HC Thurgau-EHC Winterthur
2.2
4.2
2.6
 
 
 
20-Jan
20:00
HC Ajoie-HCC La Chaux-De-fonds
2.1
4.4
2.65
 
 
 
22-Jan
16:00
EHC Winterthur-Rapperswil Jona Lakers
2.85
4.35
2.0
 
 
 
22-Jan
17:30
HCC La Chaux-De-fonds-HC Red Ice
1.8
4.4
3.35
 
 
 
22-Jan
17:45
EHC Visp-EHC Olten
2.2
4.3
2.55
 
 
 
22-Jan
17:45
Hockey Academy Zug-HC Biasca Ticino Rockets
1.95
4.35
2.95