Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€553,383.86
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry1,802.82€
Roulette1,531.80€
Five Times Pay5,412.91€
BINGO1,230.12€
KENO5,118.58€
MP Roulette6,467.56€
Blackjack1,741.01€
Royal Poker4,627.24€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Handball - Germany


Handball - Germany - Bundesliga
1X2Σ+- 
25-Feb
19:00
HC Erlangen-TSV Gwd Minden
1.45
8.5
3.45
 
 
 
25-Feb
19:00
HSG Wetzlar-SC Magdeburg
1.85
7.75
2.3
 
 
 
25-Feb
19:00
TBV Lemgo-SC Dhfk Leipzig
1.85
7.75
2.3
 
 
 
25-Feb
19:00
HBW Balingen/Weilstetten-VfL Gummersbach
2.05
7.5
2.05
 
 
 
25-Feb
19:00
Bergischer HC-HSC 2000 Coburg
1.4
8.75
3.65
 
 
 
25-Feb
20:15
Frisch Auf Göppingen-Fuchse Berlin
2.85
8.0
1.6