Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€562,885.07
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry2,309.48€
Roulette943.42€
Five Times Pay1,731.55€
BINGO1,249.81€
KENO3,294.46€
MP Roulette2,686.61€
Blackjack2,864.33€
Royal Poker2,438.90€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
[email protected]

Soccer - Ireland


Soccer - Ireland - First Division
1X2Σ+- 
24-Jun
20:15
Cobh Ramblers-Shelbourne Dublin
2
3.3
3.6
2.5
1.95
1.7
+99
Soccer - Ireland - Premier Division
1X2Σ+- 
24-Jun
19:30
Limerick FC-ST Patricks Athletic
2.1
3.3
3.3
2.5
1.75
2.0
+99