Menuja Kryesore

Sportet

Renditjet

Lumi Xhekpotin
€553,216.34
Luaj lojërat tona tradicionale
Fitoni Golden Pot, dhe Lumi Xhekpotin
Fito duke u argëtuar

Fituesit e Xhekpotëve
Loja KazinosXhekpoti Aktual
Black Cherry1,793.96€
Roulette1,413.11€
Five Times Pay5,327.79€
BINGO1,229.90€
KENO4,998.24€
MP Roulette6,389.15€
Blackjack1,735.36€
Royal Poker4,601.36€

Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Kujdesi për
klient

Kontakto direkt
e-mail:
support@lumibet.com

Ice Hockey - Czech Republic


Ice Hockey - Czech Republic - Extraliga
1X2Σ+- 
21-Feb
17:00
HC Vitkovice-PSG Zlin
1.9
4.25
3.15
5.5
2.3
1.55
+47
21-Feb
18:30
HC Sparta Prague-HC Olomouc
1.45
5.25
5.25
5.5
2.2
1.6
+47
24-Feb
17:00
HC Vitkovice-HC Liberec
2.6
4.15
2.2
5.5
2.35
1.55
+47
24-Feb
17:30
PSG Zlin-HC Chomutov
2.2
4.2
2.6
 
 
 
24-Feb
17:30
HC Litvinov-HC Plzen
1.75
4.35
3.65
 
 
 
24-Feb
18:00
Mountfield HK-HC Olomouc
1.5
4.5
5.25
 
 
 
24-Feb
18:00
HC Karlovy Vary-HC Dynamo Pardubice
2.15
4.2
2.6
 
 
 
24-Feb
18:00
HC Kometa Brno-HC Trinec
2.15
4.2
2.6
 
 
 
24-Feb
18:20
HC Mlada Boleslav-HC Sparta Prague
2.7
4.2
2.15